Incepe Scoli pentru un viitor verde – Rezervatii naturale, editia a IV-a, 2013-2014

Data postare activitate: 03/12/2013
Cod activitate: C0ZQ7K
Unitate scolara: editura
Judetul: Bucuresti

Asociatia Scoli pentru un viitor verde, impreuna cu partenerii sai educationali, lanseaza cea de-a IV-a editie a celui mai mare concurs national de educatie ecologica, SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE. Cu un concept nou, care permite intregii comunitati sa se implice mult mai usor, SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE - REZERVATII NATURALE confirma, inca o data, ca verdele nu mai este de mult doar o culoare, ci o atitudine. Citeste Regulamentul si participa la cel mai mare concurs de educatie ecologica intre unitati scolare din Romania. Noutatea acestei editii consta in modalitatea de desemnare a castigatorilor: votul comunitatii. Accesati sectiunea “Cum votez?” pentru a afla mai multe despre sistemul de vot.

Concursul se desfasoara in perioada 3 decembrie 2013 – 2 iunie 2014. In concurs se poate inscrie si poate participa orice cadru didactic din Romania, care:
1. Formeaza o echipa verde de maximum 30 de elevi (dintr-o unitate scolara pot participa unul sau mai multe cadre didactice care coordoneaza una sau mai multe echipe verzi, fiecare echipa verde realizand un proiect diferit);
2. Completeaza Formularul de inscriere on-line pana la 31 ianuarie 2014, accesand www.scolipentruunviitorverde.ro, sectiunea “Cum ma inscriu?“, obtine acceptul scris al directorului unitatii de invatamant pentru participarea la Concurs (prin completarea si semnarea Formularului de acceptare, disponibil in sectiunea Regulament; 3. Realizeaza un proiect verde de voluntariat/informare/constientizare, care sa aiba ca punct de interes o arie naturala protejata de pe teritoriul Romaniei, in intervalul cuprins intre data inscrierii in concurs si 31 mai 2014.
4. Posteaza proiectul verde pe acest site pana la 31 mai 2014, la sectiunea Cum particip?/ Postare proiect);
5. Mediatizeaza proiectul si obtine cat mai multe voturi din partea publicului.

Consultati periodic revistele educationale partenere PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN si pagina oficiala de Facebook Asociatia Scoli pentru un viitor verde unde veti gasi informatii in exclusivitate despre concursul SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE - REZERVATII NATURALE, editia a IV-a, 2013-2014.


Voteaza activitate Numar voturi: 25